Ko sievietes vēlas 8.martā


Sieviešu diena spēj sagādāt galvassāpes ne vienam vien vīrietim. Kā pārsteigt savu mīļoto? Ko tad viņa īsti sagaida no šīs dienas?

1. Kā galveno varu uzsvērt uzmanību no Jums vīriešiem. Lieciet sievietēm justies īpašām un novērtētām. Netaupiet komplimentus, mīļus vārdus un džentlmenisku attieksmi un uzvedību. Sievietes to pamanīs un spēs novērtēt.
2. Ziedi! Kas gan būtu Sieviešu dienu bez ziediem? Tradicionālās tulpes vai jebkuri citi konkrētajai sievietei tīkami ziedi ļaus atplaukt viņai smaidā. Pievienojiet apsveikuma kartiņu ar jaukiem vārdiem, mazu šokolādīti saldākai dienai vai simbolisku dāvaniņu. Neaizmirstiet par savām māmiņām, vecmāmiņām un māsām, kuras arī ir jāapsveic.
3. Romantiskas vakariņas radīs īstu svētku sajūtu. Atrodiet piemērotu restorānu, kur baudīt vienam otra sabiedrību. Protams, vēl lielāka vērtība būs paša sarūpētam mielastam un skaisti uzklātam galdam. Sievietes novērtē vīriešu centību un pārdomātu svētku organizēšanu.
4. Dāvanas nav obligāta Sieviešu dienas sastāvdaļa, tomēr tās saņemt vienmēr ir patīkami. Katram vīrietim vislabāk zināms, ko vēlas viņa sieviete, bet, ja idejas beigušās, nedāviniet lietas, bet drīzāk iespēju jauki atpūsties.
5. Vislabāk atmiņā paliek emocijas, tādēļ parūpējieties par kādu jauku pārsteigumu. Izjāde ar zirgiem, SPA vai teātra apmeklējums, vizināšanās suņu vilktā pajūgā vai nobrauciens Siguldas bobsleja trasē ir tikai dažas no iespējām.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru