Vienkārši padomi lieliskai bērnu ballītei


Bērnu ballīte ir liels notikums gan mazajam gaviļniekam, gan ciemiņiem, tāpēc ir svarīgi rūpīgi to izplānot un parūpēties par īpašiem pārsteigumiem. Piedāvāju vienkāršas, bet noderīgas idejas, kā iepriecināt visus svinētājus.
Dāvanas ciemiņiem. Bērnu ballīte ir svētku diena arī katram mazajam ciemiņam, kas ierodas. Lai neviens nejustos sarūgtināts par jubilāra vērienīgo apdāvināšanu, būtu noderīgi parūpēties par dāvanu ikvienam. Nav svarīgi, vai tas būtu kāds našķis vai lielāka rotaļlieta.
Salūts. Salūts parasti ir gaidītākais viesību notikums. Tā kā uguņošana nav lēts prieks, var atrast dažādas alternatīvas. Izmantojiet balonus, brīnumsvecītes, konfeti, papīra laternas, ziepju burbuļus vai ūdens šļakatas. Bērni būs priecīgi par jebkādu salūtu.
Krāsaini rotājumi. Bērni novērtēs, ja parūpēsieties par košiem un krāsainiem dekoriem. Baloni, papīra virtenes un cepurītes, plakāti, taurītes un trauki ar multfilmu motīviem ir tikai daži no veidiem kā uzburt jautrības karaļvalsti svinību vietā.

Kopīgas dāvanas gatavošana. Kopīgas dāvanas gatavošana iepriecinās gan ciemiņus, gan pašu jubilāru. Katrs varēs līdzdarboties kopīga zīmējuma, kolāžas vai novēlējumu radīšanā, bet mazajam gaviļniekam paliks jauks atgādinājums par šo dienu.
Piedzīvojums. Bērnus aizrauj piedzīvojumi, un atmiņā paliek tieši emocijas. Pārsteidziet bērnus ar, piemēram, pasaku tēla ierašanos, burvju mākslinieka trikiem, dārgumu meklēšanas stafeti, milzu izmēra ziepju burbuļiem vai citām aktivitātēm, kas spēj aizraut jubilāru un ciemiņus.
Pārsteiguma organizēšana. Ciemiņi un vecāki var piedalīties kopīga pārsteiguma organizēšanā jubilāram. Svecīšu pūšana, gaisā mešana vai īpaši sagatavota apdāvināšana ir tikai daži no piemēriem. Kopīgs noslēpums un darbu dalīšana aizraus ikvienu ciemiņu.
Pieaugušo līdzdalība. Pieaugušie spēj iedrošināt un uzjautrināt bērnus, tāpēc aktivitātēs vajadzētu iesaistīt arī visus vecākus. Kopīgas stafetes, zīmēšana, jokošana un rotaļāšanās radīs lielisku svētku atmosfēru.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru